Yolsuzluk ve rüşvetin maliyeti dudak uçuklattı!

İstanbul'da başlayıp Ankara'da devam eden rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun maliyeti dudak uçuklattı.Tüm Türkiye'nin konuştuğu rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun maliyeti ortaya çıktı. Televizyonda bir programa katılan Ercan Gün, operasyonun maliyetinin 10

Yolsuzluk ve rüşvetin maliyeti dudak uçuklattı!

İstanbul'da başlayıp Ankara'da devam eden rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun maliyeti dudak uçuklattı.

Tüm Türkiye'nin konuştuğu rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun maliyeti ortaya çıktı. Televizyonda bir programa katılan Ercan Gün, operasyonun maliyetinin 100 milyar Euro olduğunu iddia etti.

TÜRKİYE TARİHİNE GEÇTİ!

Salı günü sabah saatlerinde başlayan ve aralarında ünlü işadamları, bürokratların ve bakan danışmanları ile bakan çocuklarının da aralarında olduğu yolsuzluk operasyonu Türkiye'nin gündeminin en önemli haberi olarak dururken, operasyonla ilgili çok önemli bilgiler de ortaya çıkmaya başladı.

İstanbul Emniyeti'ndeki gelişmeleri canlı yayında aktaran Ercan Gün, operasyonun 5 yıllık bir çalışma olduğunu söyledi. Gün, bilançonun 100 milyar Euro'yu bulduğunu iddia ederken, 14 Aralık 2011 tarihine dikkatleri çekti. Bu tarihte Rusya'daki bir havaalanında gerçekleşen 11 milyon dolarlık operasyonu gündeme getiren ve 'bavul operasyonu' olarak hatırlanan gelişmenin İran, Rusya ve Türkiye ekseninde gerçekleştiğini iddia etti. 14 Aralık 2011'deki operasyonun Türkiye'den kara para aklama işlemi olduğunu iddia eden Gün, savcılığın bu iddiaları ayrıntılarıyla araştırdığını söyledi.

100 milyar Euroluk operasyonun, Türkiye tarihindeki en yüksek miktarlı yolsuzluk operasyonu olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem