"Yolsuzluğa hoşgörü göstermeyiz"

İşte Erdoğan'ın açıklamasından satır başları:Ordu’ya 632 trilyon liralık eser kazandırıyoruz. Bugün açılışını yaptığımız 429 trilyonluk yatırım bedeli olan bu eserlerin hayırlı olmasını diliyorum. Kardeşlerim partimizi kurduğumuz andan itibaren Allah’a ha

"Yolsuzluğa hoşgörü göstermeyiz"

İşte Erdoğan'ın açıklamasından satır başları:

Ordu’ya 632 trilyon liralık eser kazandırıyoruz. Bugün açılışını yaptığımız 429 trilyonluk yatırım bedeli olan bu eserlerin hayırlı olmasını diliyorum. Kardeşlerim partimizi kurduğumuz andan itibaren Allah’a hamdolsun milletimizin hizmetinizde olduk. 11 yıldır yollardayız.

Sadece 81 vilayet değil bizim ufkumuz geniş. Sadece 3 ay içinde 15 şehrimizde 12 kattrilyon liralık eseri, hizmete sunduk. İstanbul’da 5.5 milyar bedelle Marmaray’ı, 3 milyar liralık baraj, göletleri açtık.

"NEREDEN GELİRSE GELSİN HOŞGÖRÜ GÖSTERMEYİZ"

Eski rakamla 20.5 kattirlyom harcadık. Bu makamlara hizmetkar olmak için geldik. Sizin emanetinizi sahip çıktığımız için 7 seçimde de bize oy verdiniz, bizi desteklediniz. Yolsuzluğa 11 yıldır müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Yolsuzlukların üzerini hiçbir zaman örtmedik. Yolsuzluk yapanlara da hoşgörü göstermeyiz, göstermedik de. Nerden gelirse gelsin. Ak Parti’yi Ak Parti yapan yolsuzluğa karşı verdiği mücadeledir.

DAĞLARI DELDİK DAĞLARI TÜNEL YAPTIK

Şu Karadeniz Sahil Yolu, çevre yolu yolsuzluk batağından biz çekip aldık yaptık ve hala yapıyoruz. Biz geldiğimizde yüzde 35’i bitmişti, geldik kalanını bitirdik. Türkiye çapında 17 bin km yol yaptık. Eyyy CHP’nin genel müdürü soruyorum: Eyy bizden önce iktidar da olup da devraldığımız yavru muhalefet.  79 seneden bunlar ne kadar yol yaptı, biz ne kadar yaptık. Yolsuzlukların olduğu bir iktidar bunları yapabilir mi? Tünel diye bir şeyi Türkiye tanımazdı. Dağları deldik dağları tünel yaptık. Uzun ince bir yoldayız dedik, gideceğiz gündüz gece.

AYNAYA BAKIN AYNAYA

Güneş balçıkla sıvanmaz. Aynaya bakın aynaya, bunlara bunu söyleyin. CHP, MHP olarak ne yaptınız onları anlatın. Yaptıkları bir şey yok. Kardeşlerim çok çalışacağız. 30 Mart sandıkta en güzel cevap günüdür. Kıskandılar biliyor musunuz. Ama biz onlara rağmen Marmaray’ı yaptık. Ama baktım Marmaray’a biniyorlar. Biz büyük düşünüyoruz büyük adımlar atıyoruz.

BAŞBAKAN NEREDE DİYOR

Bütçe bitti. Ben dedim ki muhalefet parlamentoda yerini alır. Baktık ki 117 ret çıktı, 318 evet çıktı. İktidar yerinde sapsağlam, iri, diri 318 oyla bütçesine sahip çıktı. Orada bir iki tane muhalefetin adamı geliyor yolsuzluk, o dur, budur şudur. Sen bırak lafları, sen daha koltuğunda yerini alamıyorsun. Kim bilir bunlar o sıra nerede, turistik seyahatlerde. Başbakan nerede diyor. Ben genel başkan değilim sadece, ben aynı zamanda başbakanım.

Benim yerime vekalet var. Senin yerine kimse yok orada. Bunlar anayasa mahkemesinin, yasanın kendilerine verilen yetkilerden bile bir haberler.

"CHP ÇÖP DAĞLARI DEMEKTİR"

CHP kirlilik demektir, susuzluk demektir, çöp dağları demektir. İstanbul’u tertemiz yaptık.

Ne yapacaklarını şaşırdılar, ilk ünden beri bize saldırmaya başladılar. Bu kardeşinizi yıpratmak istediler, manşetleriyle, oyunlarıyla geldiler. Allah'ın izniyle, alnımızı açık olarak görevimizi bıraktık.

"YARGIYA SESLENİYORUM..."

Yargıyı da tanırım, yasamayı tanırım, yürütmeyi tanırım. Yasama millet demektir. Yargı geliyor yürütmeyi tanımam diyor. Birileri kalkıp intikam alacağım diye yürütmeye bir şeyleri dikte ettirmeye kalkarsa o bunun bedelini er veya geç öder.

Yargıya sesleniyorum, Yürütmeye bunu söylüyorsunuz siz de içinizdeki kirlileri temizleyin. Siz de öyle pırlanta tertemiz değilsiniz. Bizimde bildiklerimiz var.

"SERMAYE ÇEVRELERİNE SESLENİYORUM..."

Sermaye çevrelerine sesleniyorum. Boşuna oynuyorsunuz. Siz kaybedersiniz siz. Medyaya sesleniyorum. Siz kaybedersiniz siz. Yalanlarla iftiralarla iktidarı yıpratmaya çalışıyorsunuz. Benim milletim bunun bedelini size ağır ödetir. 30 Mart’ta her şey ortaya çıkacak. 2002 Kasım’da verdiğiniz yetki bu seçimde güçlenmesi bunlara çok önemli bir ders olacaktır. Ülkemiz, milletimiz için çalışıyoruz. Bizim efendimiz millettir.

"SADECE ALLAH'A KULLUK OLUR"

Kardeşlerim kula kulluk olmaz, sadece Allah’a kulluk olur. Kulu kul olanlara prim vermeyin. Hakka kul olanlarla yürüyün. İradesini bir yerlere teslim edenlerden olmayın. Sadece hakka sadece benim aklım benim bilgimle birlikte şaşmaz bir doğrumuz var bizim.

"ALÇAKÇA BİR KAMPANYA YÜRÜTÜLÜYOR"

Bizim o doğrumuzun gerçeğin ne olduğu aklı selim olan benim halkım bilir. Son günlerde son derece çirkin alçakça bir kampanya yürütülüyor.

"BU KAMPANYA HALKADIR"

Medyayla yürütülen bu karalama kampanyası sadece Ak Parti’ye değil halkadır. Bu tezgahın için dışı karıştı birbirine, kökü dışarda.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem