Yolcu otobüsüyle kamyon çarpıştı: 10 yaralı

Eskişehir'in İnönü ilçesinde, bir yolcu otobüsüyle kamyonun çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, B.Y. idaresindeki 26 VH 326 plakalı kamyon ile Yılmaz K. (57) idaresindeki 50 DK 785 plakalı yolcu o

Yolcu otobüsüyle kamyon çarpıştı: 10 yaralı

Eskişehir'in İnönü ilçesinde, bir yolcu otobüsüyle kamyonun çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, B.Y. idaresindeki 26 VH 326 plakalı kamyon ile Yılmaz K. (57) idaresindeki 50 DK 785 plakalı yolcu otobüsü, İnönü-Kütahya karayolunun 10. kilometresinde çarpıştı. Kazada, sürücüler ile otobüste yolcu olarak bulunan toplam 10 kişi yaralandı. Kaza sonrası kabin içerisinde sıkışan yaralı kamyon sürücüsü B.Y. de, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartıldı. Kamyon sürücüsü B.Y. dahil kazada yaralananlar, 112 Acil Servis ambulanslarıyla Eskişehir ve Kütahya'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle trafik bir süre dururken, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından karayolunda araç akışı normale döndü.

FİRMA YETKİLİLERİNDEN BASINA TEPKİ

Kazayla alakalı soruşturma başlatılırken, olay yerinde kazayı görüntülemek isteyen basın mensuplarına bazı otobüs firması yetkilileri tepki gösterdi.

Yolcu otobüsüyle kamyon çarpıştı: 10 yaralı

Yolcu otobüsüyle kamyon çarpıştı: 10 yaralı

Yolcu otobüsüyle kamyon çarpıştı: 10 yaralı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem