Yolcu otobüsü alev aldı

Manisa'da, bir yolcu otobüsü hareket halindeyken bir anda alevler içinde kaldı. Otobüsün arka kısmında başlayan yangın sonucu yolcu otobüsü kullanılamaz hale gelirken, bir yaralanma veya can kaybı olmadı.İzmir'den İstanbul istikametine giden Doğan Tokay i

Yolcu otobüsü alev aldı

Manisa'da, bir yolcu otobüsü hareket halindeyken bir anda alevler içinde kaldı. Otobüsün arka kısmında başlayan yangın sonucu yolcu otobüsü kullanılamaz hale gelirken, bir yaralanma veya can kaybı olmadı.

İzmir'den İstanbul istikametine giden Doğan Tokay idaresindeki bir firmaya ait 35 VK 815 plakalı yolcu otobüsü, İzmir-Manisa karayolu Sabuncubeli mevkisinde hareket halindeyken yanmaya başladı. Otobüsün arkasından gelen diğer araç sürücülerinin otobüsten çıkan dumanı görmesi üzerine sürücüler otobüs şoförünü uyardı. Otobüs şoförü otobüsü yolun kenarına çekerek yolcuların inmesini sağladı. Yangın nedeniyle ortalığı siyah duman kaplarken otobüs arka kısmından yandığı için otobüste bulunan 15 yolcu kısa sürede tahliye edildi. Olay yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, otobüs tamamen yanmadan yangını söndürdü. Klimadan çıktığı iddia edilen yangın nedeniyle yolcu otobüsü kullanılamaz hale gelirken, bir can kaybı olmaması sevindirdi.

İtfaiye ekipleri otobüste soğutma çalışması yaptıktan sonra, otobüs çekiciyle olay yerinden kaldırıldı. Bir süre yol kenarında bekleyen yolcular, çağrılan yeni otobüse bindirilerek gidecekleri yere gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yolcu otobüsü alev aldı

Yolcu otobüsü alev aldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler