Yolcu dolu minibüse kurşun yağdırdılar!

Pendik'te içi yolcu dolu hatlı minibüsün önünü kesen kişiler minibüs şoförüne kurşun yağdırdı. Silahlı saldırıda minibüs sürücüsü ile bir yolcu yaralandı. Polis silahlı saldırının minibüsçüler arasındaki iç hesaplaşmanın devamı olduğu ihtimali üzerinde du

Yolcu dolu minibüse kurşun yağdırdılar!

Pendik'te içi yolcu dolu hatlı minibüsün önünü kesen kişiler minibüs şoförüne kurşun yağdırdı. Silahlı saldırıda minibüs sürücüsü ile bir yolcu yaralandı. Polis silahlı saldırının minibüsçüler arasındaki iç hesaplaşmanın devamı olduğu ihtimali üzerinde duruyor.

Olay, saat 20.00 sıralarında Yenişehir Mahallesi Reyhan Caddesi üzerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre Pendik-Kurtköy hattında çalışan minibüs yolcularıyla birlikte seyir halindeyken siyah bir cip önü kesilerek durduruldu. Cipten inen kişiler içi yolcu dolu olan minibüsün şoförüne kurşun yağdırdı.

Silahlı saldırıyı düzenleyen kişiler daha sonra tekrar cipe binerek olay yerinden kaçtılar. Silahlı saldırıda minibüs şoförü Abdulkadir Demir ile yolculardan Binali Çelik yaralandı.

Vücuduna 4 kurşun isabet eden şoför Abdulkadir Demir bir otomobile konularak önce özel bir hastaneye burada yapılan ilk müdahalenin ardından Göztepe eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Bacağına isabet eden bir kurşunla hafif şekilde yaralanan Binali Çelik'de bir otomobile konularak Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Silahlı saldırı sırasında minibüste büyük panik yaşanırken seken kurşunlardan biri de seyir halindeki bir otomobile isabet etti. Yolcuların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Silah seslerini duyarak olay yerine gelen bir vatandaş "Minibüsü ateş etmişler şoförü vurmuşlar. Bir de yolcu yaralanmış" diye konuştu. Arabasına mermi isabet eden Celal Ateş de "Ben evime gidiyordum. Burda minibüse ateş ettiler. Bir mermei de benim arabama isabet etti" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler