YÖK Başkanı uçacak!

YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, bir hayalini daha gerçekleştirmek için harekete geçti. Daha önce motosikletiyle görüntülenen Özcan, bu defa uçmak için eğitim almaya başladı. Türk Hava Kurumu Üniversitesi Türk Kuşu Eğitim Kursu'nda uçuş eğitimleri almaya baş

YÖK Başkanı uçacak!

YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, bir hayalini daha gerçekleştirmek için harekete geçti. Daha önce motosikletiyle görüntülenen Özcan, bu defa uçmak için eğitim almaya başladı. Türk Hava Kurumu Üniversitesi Türk Kuşu Eğitim Kursu'nda uçuş eğitimleri almaya başlayan YÖK Başkanı, "Küçüklüğümden beri arzu ettiğim bir şeydir. Herhalde Türkiye'deki gençlerin yarısında böyle bir arzu vardır. Herkes uçmak ister" dedi.

HOCASI ÖZCAN'DAN MEMNUN
İlk olarak öğrenci sıralarına oturan ve pilot hocasını pür dikkat dinleyen YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, gerekli gördüğü yerleri yanında getirdiği defterine not aldı. Özcan, ayrıca aklına takılanları hocasına sormayı ihmal etmedi. Özcan'a ders veren hoca ise Özcan'dan memnun olduğunu belirtirken, YÖK Başkanı'nın gerçek manada havacılığa adım attığını ve bu işte gerçekten istekli olduğunu söyledi.

 Daha sonra sınıftaki dersini tamamlayan Yusuf Ziya Özcan, pistte bulunan uçağın içine girdi. Derste öğrendiklerini uçağın içinde uygulayan Özcan, eşinin kendisiyle uçmak istemeyeceğini, fakat çocuklarının ise kendisiyle uçmak için sabırsızlandığını ifade etti. Yakında uçuş eğitim sertifikasına sahip olacak olan Özcan, uçaktan inişte ise yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

 UÇUŞ SONRASI MOTOSİKLETLE GİTTİ
Makam aracı yerine motosikletiyle eğitimlere gelen Özcan, yine motosikletine atlayarak evinin yolunu tuttu. Motosiklet ve bisikletin ardından uçağa da merak saran Özcan'ın korumaları da yine motosikletle kendisine eşlik etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler