Yok artık! Bunun için de kavga edilir mi?

Alınan bilgiye göre, Semih A. isimli şahıs, akşam saatlerinde Başiskele Vezirçiftliği Ulu Camii Caddesi üzerinde bulunan bir berbere gelerek tıraş olmak istedi. Yine aynı berberde tıraş olmak için sıra bekleyen Sinan G. (23) isimli şahıs ile Semih A. isim

Yok artık! Bunun için de kavga edilir mi?

Alınan bilgiye göre, Semih A. isimli şahıs, akşam saatlerinde Başiskele Vezirçiftliği Ulu Camii Caddesi üzerinde bulunan bir berbere gelerek tıraş olmak istedi. Yine aynı berberde tıraş olmak için sıra bekleyen Sinan G. (23) isimli şahıs ile Semih A. isimli şahıs arasında sıra meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte Sinan G. eline aldığı berber makasını, araya giren Semih A.'nın akrabası Hakan Köse'nin (28) bacağına sapladı. Sinan G. daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Yaralanan Hakan Köse özel bir araçla hastaneye götürülmek istenirken Sinan G. yeniden berbere gelerek tekrar tartışmaya başladı.

Çıkan ikinci kavgada Sinan G., İdris Çap (29) ve Nizamettin Alan (24) isimli şahısları başından ve kolundan yaralarken kendisi da kalabalık grup tarafından darp edildi. Yaralanan 3 kişi Kocaeli Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alınırken Sinan G. ise Başiskele İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kavgaya karışan diğer şahıslar da tamamlanan tedavilerinin ardından gözaltına alındı. Burada ifadeleri alınan şahıslardan Sinan G.'nin asker firarisi olarak arandığı, İdris Çap'ın ise işlediği bir suçtan dolayı arandığı öğrenildi. İşlemleri tamamlanan Sinan G. ve İdris Çap adliyeye sevk edilirken diğer şahıslar serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem