Yine soba faciası: 2 ölü

Pendik'te kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen aynı aileden anne ve kızı öldü, baba ve 2 kardeş ağır yaralandı. Dumlupınar Mahallesi Dicle Sokak 3 Numarada bulunan 3 katlı bir binanın 2. katında oturan Recep Abdioğlu (45), eşi Emine A

Yine soba faciası: 2 ölü

Pendik'te kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen aynı aileden anne ve kızı öldü, baba ve 2 kardeş ağır yaralandı.

Dumlupınar Mahallesi Dicle Sokak 3 Numarada bulunan 3 katlı bir binanın 2. katında oturan Recep Abdioğlu (45), eşi Emine Abdioğlu (40), çocukları Rümeysa Abdioğlu (8), Ömer Faruk Abdioğlu (13) ve Fatma Nur Abdioğlu'dan (15), haber alamayan yakınları kontrol amaçlı eve geldi.

Ailenin cevap vermemesi üzerine kapıyı kırarak içeri giren yakınları Abdioğlu ailesinin fertlerini baygın halde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Recep Abdioğlu'nu Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi'ne, Rümeysa ve Ömer Faruk ve Emine Abdioğlu'nu Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Fatma Nur Abdioğlu'nu da Pendik Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. .

Emine ve kızı Fatma Nur Abdioğlu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumları ağır olan Recep ve çocukları Rümeysa ile Ömer Faruk Abdioğlu ise yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem