Yine şehit haberi geldi!

Ciğerimiz yandı...

Yine şehit haberi geldi!
Sabah saatlerinde Şemdinli İlçesi’ne 5 kilometre uzaklıktaki Altınsu Köyü İncesu Mezrası Şapatan Bölgesi’nde güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı. Zaman zaman şiddetlenen çatışmada Kobra tipi helikopterler sürekli PKK’lı teröristlerin bulunduğu bölgeyi ateş altına aldı. Bölgeye çok sayıda özel eğitimli komando sevk edilirken, silah ve patlama sesleri köyden duyuldu. Bu arada Şemdinli ilçe çıkışındaki Yelde Mahallesi’nde askeri araca PKK’lı teröristler tarafından roketli saldırı düzenlendi.

Genelkurmay Başkanlığın'dan yapılan açıklama teröristlerin açtığı ateş sonucu 1 askerin şehit olduğu, 1’i ağır olmak üzere 6 askerin de yaralandığı belirtildi.  Yaralı askerler hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırının ardından bölgede operasyon başlatıldı.

İŞTE TSK'DAN YAPILAN AÇIKLAMA

31 Temmuz 2016 Pazar günü Hakkâri ili Şemdinli ilçesi kırsalında devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, biri ağır olmak üzere altı kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine devam edilmektedir.

 Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem