Yine Kadın Cinayeti! Cansu Kaya, Tecavüze Uğramış, Sonra Dereye Atılmış

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, kaybolduktan 3 gün sonra kanalda cesedi bulunan Cansu Kaya'nın öldürüldükten sonra suya atıldığı ve cesedinin 2 gün boyunca buzdolabında saklandığı belirlendi. İŞ YERİNDEN AYRILDI, SU KENARINDA CESEDİ BULUNDU Ortaca'nın Mergenl

Yine Kadın Cinayeti! Cansu Kaya, Tecavüze Uğramış, Sonra Dereye Atılmış

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, kaybolduktan 3 gün sonra kanalda cesedi bulunan Cansu Kaya'nın öldürüldükten sonra suya atıldığı ve cesedinin 2 gün boyunca buzdolabında saklandığı belirlendi.

 
İŞ YERİNDEN AYRILDI, SU KENARINDA CESEDİ BULUNDU
 
Ortaca'nın Mergenli Mahallesi'nde yaşayan Cansu Kaya, garson olarak çalıştığı Dalyan Mahallesi'ndeki restorandan mesai bitiminin ardından ayrıldı. Annesi ve ablasının uzun süre telefonla ulaşamadığı, ayrıca Dalyan'da kaldığı apart otele de gelmeyen genç kız yakınları tarafından arandı. Jandarma ve polise de kayıp ihbarında bulunulmasının ardından, Cansu'nun cesedi arama çalışmalarına katılan ablası Burcu Kaya tarafından Dalyan'ın Çandır Geçişi mevkiinde su kenarında bulundu.
 
CİNSEL ORGANINDA ZORLAMA VAR! 2 GÜN BUZDOLABINDA SAKLANMIŞ, SONRA SUYA ATILMIŞ
 
Üzerinde sadece iç çamaşırı bulunan Kaya'nın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Otopside Cansu'nun cinsel organında zorlama tespit edilirken, boğulduktan sonra suya atıldığı belirlendi. Cansu'nun cesedinin de 2 gün boyunca bir buzdolabında muhafaza edildiği tespit edildi.
 
ERKEK ARKADAŞI DA DAHİL 3 KİŞİNİN İFADESİNE BAŞVURULDU
 
Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren jandarma, genç kızın son olarak birlikte görüldüğü erkek arkadaşı U.D.'nin de aralarında bulunduğu 3 kişiyi ifadelerine başvurulmak üzere İlçe Jandarma Karakol Kumutanlığı'na götürdü. Cansu'nun cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin ardından bugün yakınlarına teslim edildi. Evinin önüne getirilen Kaya'nın naaşı kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.
 
TABUTUNA GELİNLİK ÖRTÜLDÜ
 
Cenazeye yakınları, arkadaşları ve mahalle sakinleri katıldı. Hiç evlenmemiş olan Cansu'nun tabutuna gelinlik örtüldü. Tabutu öpen yakınları, gözyaşlarını tutamadı. Son yolculuğuna uğurlanan Kaya'nın tabutunun üzerindeki gelinlik mezarının üzerine konuldu.
 
KIZ KARDEŞİ CESEDİNİ BULDU
 
Kız kardeşinin cesedini kanalda bulan abla Arzu Kaya, yaşadıkları şöyle anlattı:
 
"Arkadaşlarımla Dalyan'a gittik. Arkadaşlarımla oluşturduğumuz ekiple, aramaya devam edecektik. O sırada suyun üzerinde hareketsiz duran birini gördük. Dalyan'daki tekneciler, hareketsiz duran kişiyi kıyıya çıkardı. Tanığım tekneci susun deyince o anda anladım sudaki kişi kız kardeşim. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. Ben kardeşimin öldürüldüğünden şüpheleniyorum. Faillerinin bir an önce bulunarak adalete teslim edilmesini ve en ağır cezanın verilmesini istiyorum."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler