Yılmaz meclis üyeliği için başvurdu

Ak Parti İl Yönetiminden Trabzon Büyükşehir Belediysi Meclis Üyeliği için aday adaylık başvurusunu yapan ilk  bayan  Ayşegül Yılmaz Oldu.Genel merkezin almış olduğu karar gereği istifalarını bayramdan önce sunmak durunmunda kalan Yılmaz, bugün itibariyle

Yılmaz meclis üyeliği için başvurdu

Ak Parti İl Yönetiminden Trabzon Büyükşehir Belediysi Meclis Üyeliği için aday adaylık başvurusunu yapan ilk  bayan  Ayşegül Yılmaz Oldu.

Genel merkezin almış olduğu karar gereği istifalarını bayramdan önce sunmak durunmunda kalan Yılmaz, bugün itibariyle Ortahisar ilçesinden aday adaylık başvurusunu İlçe Başkanı Temel Altunbaş’a sundu.

Bundan sonraki hedefinin Partisine başka kulvarlarda hizmet etmek olduğunu belirten Yılmaz, Ak Parti camiası içerisnde 4,5  yıldır yürütmekte olduğu İl yönetim Kurulu üyeliğinin kendisine çok şeyler kattığını,bayan olarak siyaset içerisinde  çok daha fazla sayıda  olunması gerektiğini belirtti.

Aday zenginliğinin partimize zarar değil bilakis fayda getireceğini belirten Yılmaz ,Tüm aday adaylarına başarılar dileyerek,hayırlısı ne ise o olsun temennisinde bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem