Yılın ilk turisti Rus oldu

2016 yılının ilk anlarında Türkiye'ye giriş yapan ilk turist, Rus vatandaşı Kupmaeb Kurmaev oldu. Yeni yılın ilk turisti 00.00'da pasaporttan geçerek Türkiye'ye giriş yapan Rus vatandaşı Kupmaeb Kurmaev oldu. Eşiyle birlikte Türkiye'ye gelen Kupmaeb Kurma

Yılın ilk turisti Rus oldu

2016 yılının ilk anlarında Türkiye'ye giriş yapan ilk turist, Rus vatandaşı Kupmaeb Kurmaev oldu.

Yeni yılın ilk turisti 00.00'da pasaporttan geçerek Türkiye'ye giriş yapan Rus vatandaşı Kupmaeb Kurmaev oldu. Eşiyle birlikte Türkiye'ye gelen Kupmaeb Kurmaev, pasaporttan geçiş yaptıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yeni yıldan beklentilerini dile getiren Kurmaev, her şeyin en iyisini ve iyi bir hayat yaşamak istediğini söyledi. Türkiye-Rusya ilişkileri hakkında da konuşan Rus Kupmaeb Kurmaev, Rusya ve Türkiye'nin iyi arkadaş olduğunu, biraz problemin yaşandığını ancak birbirine lazım olan iki ülke olduklarını kaydetti.

Yılın ilk turist Rus oldu

Yılın ilk turist Rus oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler