Yıldız Tilbe'den şok karar!

Kendini iyi hissetmediğini açıklayan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sahneleri bırakmayı düşündüğünü açıkladı.Twitter hesabından açıklamalar yapan şarkıcı ve besteci Yıldız Tilbe, "Kendimden hiç hoşlanmıyorum bugün. Dün ve ondan önceki birkaç gün, yarın da böy

Yıldız Tilbe'den şok karar!

Kendini iyi hissetmediğini açıklayan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sahneleri bırakmayı düşündüğünü açıkladı.

Twitter hesabından açıklamalar yapan şarkıcı ve besteci Yıldız Tilbe, "Kendimden hiç hoşlanmıyorum bugün. Dün ve ondan önceki birkaç gün, yarın da böyle gözüküyor buradan. Pazartesi değişir her şey inşallah bende. Sahneleri bırakmayı düşünmek zorundayım. Bir şeyi düşünmek güzel fakat düşünmek zorunda olmak zor gerçekten. Bana ne iş tavsiye edersiniz, ne yapmalıyım bundan sonra? Yoruldum galiba çok. En azından deneyeceğim. Belki iyi gelir sahnesizlik. Müzikse devam bir şekilde. ’Sahneleri bırakıyorum’ deyince duyan da her yıl verdiğim büyük konserleri, çıktığım büyük organizasyonları bıraktım sanacak. Her şeyin hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem