Yıldırım'ın tedavisi ne olacak?

Rahatsızlanarak Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Aziz Yıldırım'ın durumu hakkında bilgi almak için hastaneye gelen Avukatı Faik Işık, çıkışta gazetecilerin sorularını cevapladı. Yıldırım'ın tedavinin bir kısmına direndiğini ve tedav

Yıldırım'ın tedavisi ne olacak?

Rahatsızlanarak Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Aziz Yıldırım'ın durumu hakkında bilgi almak için hastaneye gelen Avukatı Faik Işık, çıkışta gazetecilerin sorularını cevapladı. Yıldırım'ın tedavinin bir kısmına direndiğini ve tedavisinin kısa sürmeyeceğini belirten Işık, "Aziz Yıldırım'ın yanında avukat arkadaşımız var. İçeriye sadece bir kişinin girmesine izin veriliyor. Onun için Abdullah Açar bey içeride. Başkanın tedavisi kısa sürmeyecek, öyle anlaşılıyor. Sağlık durumu zor gözüküyor. Bir günlük tedavi değil. Başkan zaten tedavinin bir kısmına direniyordu. Yakınları, avukatları, herkes 'başkan direnme sağlığını koru' dedik. Herkese selam söylüyor. Başkan burada uzun tedavi görmek zorunda. İnşallah direnmez de tedavi olur. Biraz da kırgınlık var. Bu öyle basit bir hastalık değil" dedi. Avukat Işık, açıklamasının ardından hastaneden ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem