Yıldırım'dan 3. köprü açıklaması
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 3. köprüye ilişkin henüz bir proje tanımı bulunmadığını ifade ederek, ''Projenin çift katlı, tek katlı olması diye bizim bir ön kabulümüz yok.Bizim şartımız şudur; yapılacak köprüden hem karayolu
Yayınlanma:
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 3. köprüye ilişkin henüz bir proje tanımı bulunmadığını ifade ederek, ''Projenin çift katlı, tek katlı olması diye bizim bir ön kabulümüz yok.
Bizim şartımız şudur; yapılacak köprüden hem karayolu araçları geçecek, hem demiryolu araçları geçecek. Dünyada çift katlı da var, aynı işi tek katta çözen projeler de var'' dedi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Gündem