Yıldırım ÇAPA'da tedavi görüyor!

Diyabet rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden sevk edilen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi Diyabet bölümünde tedavi altına alındı.Şike soruşturması kap

Yıldırım ÇAPA'da tedavi görüyor!

Diyabet rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden sevk edilen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi Diyabet bölümünde tedavi altına alındı.

Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, emniyette rahatsızlanınca Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yıldırım, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şube Müdürlüğüne ait bir araçla sağlık kontrolü için hastaneye getirildi. Yaklaşık 20 dakika içeride kalan Yıldırım, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde diyabet bölümü olmadığı için sevk edildi. Yıldırım, hastaden çıkartılarak İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi Diyabet bölümünde tedavi altına alındı.

Yıldırım, daha önce kaldırıldığı İstanbul Üniversitesi Kardoyoloji Enstitüsü'nde anjiyo olmuş, tedavisinin ardından dün emniyete götürülmüştü.

YILDIRIM ÜNİVERSİTE HASTANESİNE SEVK EDİLDİ

Diyabet rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden sevk edilen Aziz Yıldırım, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem