YGS sonucunu öğrendi ortadan kayboldu

Ağabeyi Taner Karaman, kardeşinin son görüldüğü yer olan Malatya'da basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kardeşinin 19 Mart Perşembe günü sınav sonucunu öğrendikten sonra evden ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini söyledi.Kardeşinden 4 gündür haber

YGS sonucunu öğrendi ortadan kayboldu

Ağabeyi Taner Karaman, kardeşinin son görüldüğü yer olan Malatya'da basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kardeşinin 19 Mart Perşembe günü sınav sonucunu öğrendikten sonra evden ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini söyledi.

Kardeşinden 4 gündür haber alamadıklarını belirten Karaman, "Telefonu kapalıydı. Biz de emniyete başvurduk. Kardeşim son olarak Malatya'da görülmüş. Ailece Malatya'ya geldik ve burada araştırma yaptık. Birkaç seyyar telefoncu kardeşimi gördüğünü ifade etti ama şimdiye kadar herhangi bir sonuca ulaşamadık. Kardeşimi gören varsa bize ulaşsın" diye konuştu.

Karaman, kardeşinin sınava Elazığ'da girdiğini dile getirerek, "Evden ayrıldığı gün evin güvenlik kamerasında telefonla konuştuğu görünüyordu ama telefon konuşması dökümlerinde bunu göremedik. Başka bir hat kullandığı ihtimali üzerinde duruyoruz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler