Yerkel'den tekme yiyen vatandaş konuştu!

Maden faciasının yaşandığı Soma’da Başbakan’ın konvoyunun geçişi sırasında bir araca tekme atınca Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel’in saldırısına uğrayan Erdal Kocabıyık, önemli açıklamalar yaptı. Kocabıyık, 10 yıllık madenci olduğunu ve Soma’da yaşadığı

Yerkel'den tekme yiyen vatandaş konuştu!
Maden faciasının yaşandığı Soma’da Başbakan’ın konvoyunun geçişi sırasında bir araca tekme atınca Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel’in saldırısına uğrayan Erdal Kocabıyık, önemli açıklamalar yaptı.
 
Kocabıyık, 10 yıllık madenci olduğunu ve Soma’da yaşadığını ifade etti. Provokatör olmadığını ve olayın ortasında kaldığını söyleyen şahıs, "Başbakanımızdan da özür dilerim. Art niyetim yoktu. Dayımın oğlu vefat etmişti. Onun kızgınlığı, üzüntüsü vardı. Geçmişte eylemle olayla alakam hiç olmadı. Olayın ardından emniyete ifademi verdim. Evimden çıkamıyorum. Mahcubum” dedi.
 
“YUSUF YERKEL’LE HELALLEŞTİK "
 
Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel’in olayın ardından kendisini aradığını ifade eden Kocabıyık, “Yusuf Bey aradı. Helallik istedi, ben de istedim. O da pişman olduğunu söyledi. Kendisini affettim. Helalleştik. O da beni affetti. Ben kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmadım. Olayı kamuoyunda çok yanlış anlattılar. Bana yönelik bir tehdit baskı yok” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem