Yer yarıldı içine girdi

Kağıthane'de bir inşaatın temel kazısında meydana gelen göçükte, inşaat yanındaki yolda bulunan bir minibüs yolun kayması nedeniyle inşaata doğru çöktü. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.Kağıthane'de bir inşaatın temel kazısında göçük meydana geldi. Olay

Yer yarıldı içine girdi

Kağıthane'de bir inşaatın temel kazısında meydana gelen göçükte, inşaat yanındaki yolda bulunan bir minibüs yolun kayması nedeniyle inşaata doğru çöktü. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Kağıthane'de bir inşaatın temel kazısında göçük meydana geldi. Olay Gürsel Mahalllesi Nurtaç Caddesi Yeşiltepe Sokak'ta saat 05.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre bir inşaat kazısındaki eski duvarının çökmesiyle inşaatın bitişiğindeki sokağın bir kısmında göçük meydana geldi. Sokak üzerinde park halinde bulunan 34 NJ 0797 plakalı servis minibüsü asfalt ile birlikte inşaata doğru çöktü. Semtte oturan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine, zabıta, sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen zabıta ekipleri cadde üzerindeki bir binayı tedbir amaçlı tahliye etti. Polis ekipleri İnşaat çevresine emniyet şeridi çekerek çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekiplerinin incelemesi sonucunda yola gömülen servis minibüsünün çıkarılması için olay yerine vinç çağrıldı.

Servis minibüsü sahibi Orhan Rengin, "Mahalle sakinlerinin telefonla bildirmesiyle haberdar oldum. İnşaatta su borusunu patlatmışlar. Haberleri yok galiba su borusunun patladığından. Suyun birikmesiyle çöküntü meydana gelmiş." diye konuştu.

Yer yarıldı içine girdi

Yer yarıldı içine girdi

Yer yarıldı içine girdi

Yer yarıldı içine girdi

Yer yarıldı içine girdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler