Yenikapı’daki miting onların da yüzünü güldürdü

Yenikapı Miting alanında gerçekleşecek olan "Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses" mitingi öncesi seyyar satıcılar Türk bayrağı satarak ekmek parasını çıkartmaya çalıştı.Yenikapı Miting Alanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davu

Yenikapı’daki miting onların da yüzünü güldürdü

Yenikapı Miting alanında gerçekleşecek olan "Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses" mitingi öncesi seyyar satıcılar Türk bayrağı satarak ekmek parasını çıkartmaya çalıştı.

Yenikapı Miting Alanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımlarıyla gerçekleşecek olan "Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses" mitingi öncesi seyyar satıcılar, mitinge katılacak vatandaşlara Türk bayrağı satmak için Aksaray Meydanı'na çıktı. Seyyar satıcıların kimisi kaldırımda yürüyen vatandaşlara Türk bayrağı satmaya çalışırken, kimisi ise yola çıkarak trafiğin yoğunlaştığı yerde satmaya çalıştı.

"MİTİNGDE BAYRAK SATARAK EKMEĞİMİZİ KAZANIYORUZ"

Bayrak satarak geçimini sağlamaya çalıştığını söyleyen Gökhan Gezer, "Miting var diye bayrak satıyorum. Çocuklarımın rızkı için geçimimizi sağlayabilmek için bayrak satıyorum. Türkiye'de yaşamak zor, hele de seyyar satıcı olmak daha bir zor. Bu gün iki parça bayrak sattım. Daha da satmaya çalışacağım" dedi.

Yol kenarında bekleyerek bayrak satmaya çalışan Metin Polat da, "Miting var o yüzden burada bayrak satmaya çalışarak ekmeğimizi kazanıyoruz. Bugün Allah'a şükür iyi satışlarımız oldu" diye konuştu.

Yenikapı Miting alanında bayrak satarak para kazanmaya çalışan satıcıların bazıları bayrak satışından memnun olurken, bazıları ise Başbakanlık tarafından dağıtılan ücretsiz bayraklar nedeniyle işlerinin düşük olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem