Yeniçağ yazarlarına FETÖ gözaltısı

FETÖ soruşturması kapsamında, Yeniçağ Gazetesi'nin 3 yazarı gözaltına alındı.

Yeniçağ yazarlarına FETÖ gözaltısı
Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ soruşturması kapsamında Yeniçağ Gazetesi yazarları Servet Avcı, ‘İmamların Öcü’ kitabının yazarı Yavuz Selim Demirağ ve Adnan İslamoğulları gözaltına alındı. Gazetecilerin, FETÖ soruşturması kapsamında sorgulanacakları öğrenildi.

SPOR SALONUNA GÖTÜRÜLDÜLER

Evlerindeki bilgisayarlara el konulan yazarların, Başkent Spor Salonu'na götürüldükleri öğrenildi.

YENİ GÖZALTILAR

Sabah saatlerinde gazete yazarlarının gözaltına alınmasıyla başlayan operasyonlara yeni isimler eklendi. Milliyetçi camianın tanıdığı Rubil Gökdemir, eski milletvekili Turan Yaldır, Alper Aksoy gibi isimlerin de gözaltına alındığı öğrenildi.

APUHAN VE ÇORALIK’A GÖZALTI

MHP 26. Dönem İstanbul Milletvekili Adayı Şevket Apuhan ve sosyal medya fenomenlerinden Kerim Çoraklık’ın da gözaltına alındığı haberi geldi. OHAL kapsamında avukatların, gözaltına alınan yazarlarımızla görüştürülmesine izin verilmediği, sadece baronun atadığı avukatların yazarlarla görüşebileceği bilgisi verildi. 
mızla görüşeceği öğrenildi. 



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem