Yeni kabinede büyük sürpriz!

Başbakan Erdoğan'ın Pakistan gezisinin ardından kabinede bu hafta değişiklik bekleniyor. Yarın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile haftalık olağan görüşmesini yapacak olan Erdoğan, yeni kabineyi de yarın ya da Cuma günü açıklayacak.Kabineye bu kez dışarıdan da

Yeni kabinede büyük sürpriz!

Başbakan Erdoğan'ın Pakistan gezisinin ardından kabinede bu hafta değişiklik bekleniyor. Yarın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile haftalık olağan görüşmesini yapacak olan Erdoğan, yeni kabineyi de yarın ya da Cuma günü açıklayacak.

Kabineye bu kez dışarıdan da bakan ataması yapılması bekleniyor. Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala'nın İçişleri Bakanlığı koltuğuna getirilmesi büyük ihtimal. AKP Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un da kabineye girmesi bekleniyor. Bu atamalar netleşirse, milletvekili olmayan iki isim bakanlık koltuğuna gelecek. Yıllar önce Ahmet Davutoğlu dışarıdan Dışişleri Bakanı olmuş, daha sonra milletvekili seçilmişti.

Belediye Başkan adayı olan Fatma Şahin, Sadullah Ergin ve Binali Yıldırım'ın dışında, Türkiye'yi sarsan yolsuzluk olayına adı karışan Zafer Çağlayan, Muammer Güler, Erdoğan Bayraktar ve Egemen Bağış'ın da bir sürpriz olmazsa kabine dışı kalması bekleniyor. Erdoğan'ın performanslarından memnun olmadığı bazı isimlerle birlikte kabinede 8-10 kişilik değişiklik yapılacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler