Yeni gelin ve yasak aşkı!

Henüz bir buçuk yıllık evli 20 yaşındaki bir kadın, 17 yaşındaki yasak aşkıyla kanlı bir plan yaptı ve 26 yaşındaki kocasını öldürerek boş araziye attı. Kocaeli’nin Gölcük İlçesi’ndek oturdukları apartmanın yanındaki boş alanda, inşaat atıklarının arasınd

Yeni gelin ve yasak aşkı!

Henüz bir buçuk yıllık evli 20 yaşındaki bir kadın, 17 yaşındaki yasak aşkıyla kanlı bir plan yaptı ve 26 yaşındaki kocasını öldürerek boş araziye attı.

 Kocaeli’nin Gölcük İlçesi’ndek oturdukları apartmanın yanındaki boş alanda, inşaat atıklarının arasında çuval içersinde cesedi bulunan 26 yaşındaki İlker Ölmez’in cinayet şüphelisi olan 1,5 yıllık eşi 20 yaşındaki Serpil Ölmez ve sevgilisi olduğu belirlenen 17 yaşındaki Y.K. Mardin’de yakalanarak Kocaeli’ne getirildi.

 Gölcük’te Preveze Caddesi Birol Apartmanı’nın yanındaki inşaat atıklarının bulunduğu alanda dün saat 13.00’de üzeri tahtalarla örtülmüş çuval içinde cesedi bulunan İlker Ölmez’in eşi Serpil’in 3 gündür ortada görünmediği anlaşıldı.

Cinayeti araştıran Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri bir dizi inceleme ve cep telefonu takibi sonucu, Serpil Ölmez’in Y.K. adlı gençle ilişkisi olduğunu belirledi. Cinayetin ardından da birlikte memleketleri olan Mardin’e gittikleri tesbit edildi.

Polisin Mardin’de yakaladığı Serpil Ölmez ile Y.K. bugün öğlen saatlerinde İzmit’e getirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ilk ifadelerinin ardından hastaneye sağlık kontrolüne götürülen Serpil Ölmez ile Y.K.’nın cinayetle ilgili ayrıntılı ifadelerinin alınmasına devam ediliyor.

Yaklaşık bir yıl önce evlenen İlker Ölmez ve Serpil T. evlendikten sonra memleketleri Mardin'den Kocaeli'nin Gölcük ilçesine taşındı. Ancak mutlu giden evlilik Serpil T.'nin 17 yaşındaki Y.K. ile yasak aşk yaşamasıyla bozuldu.

Dört gün önce evlerinde Y.K yüzünden kavga eden çiftin arası iyice açıldı. Yasak aşkıyla olaya karar veren Serpil T, sevgilisi ile plan yaparak kocasını öldürmeye karar verdi.

İlker Ölmez'in evine gelen ikili burada talihsiz adamı bıçakla öldürdü. Cinayetin ardından cesedi bir çuvala koyan ikili, çuvalı da ikamet ettikleri evin yanında bulunan paket yığınının arkasına sakladı.

İzmit’te özel bir hastanede çalışan İlker Ölmez’in, katil zanlısı olarak gözaltına alınan eşi Serpil ile bazı sorunlar yaşadığı da sosyal paylaşım sitesi Facebook’daki sayfasından anlaşılıyor. İlker Ölmez’in, 15 Kasım tarihinde bilinmeyen bir nedenle tartıştığı eşine hitaben yazdığı şu sözler dikkat çekiyor:

"Hayatımın anlamı. Şu yalan dünyada tek gerçek aşkım, hayatımızın sonuna dek mutluluğu, hüznü, acıyı, kederi, sevinci, kimi zaman gözyaşınla kimi zaman mutluluğunda beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan tek insan. Hayatımın anlamı, bir tanecik aşkım, iyi ki varsın. Seni kırdığım için özür diliyorum. Ve şunu bilmeni istiyorum, Seni çok seviyorum, bir tanecik karıcığım Serpil.. İyi ki varsın."

Bu yazının altına cevap yazan eşi Serpil Ölmez’in de "Bir daha olmasın" ifadeleri yer alıyor..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem