Yeni Emniyet Müdürü görevine başladı

İçişleri Bakanlığının Emniyet Müdürleri kararnamesi doğrultusunda Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş’ın yerine atanan yeni İl müdür 'ü Murat Köksal görevine başladı.Trabzon İl Emniyet Müdürü olarak ilimize atanan Polis Baş Müfettişi Murat Köksal bu gün sa

Yeni Emniyet Müdürü görevine başladı

İçişleri Bakanlığının Emniyet Müdürleri kararnamesi doğrultusunda Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş’ın yerine atanan yeni İl müdür 'ü Murat Köksal görevine başladı.

Trabzon İl Emniyet Müdürü olarak ilimize atanan Polis Baş Müfettişi Murat Köksal bu gün saat 13.30'da şehrimize gelerek görevine başladı. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Murat Köksal ve Şube Müdürleri tarafından Emniyet Müdürlüğü giriş kapısında karşılandı.  Köksal'ın emniyet müdürlüğü girişinde tek tek müdür yardımcılarıyla tokalaşarak tanışmasının ardından makam odasında basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

BEN TRABZON'U, TRABZON'DA BENİ TANIR

10 yıl önce müdür yardımcısı olarak tayin edildiği Trabzon'a Emniyet Müdürü olarak atanan Murat Köksal, ''Ben Trabzon'u, Trabzon'da beni tanır. Bu anlamda Trabzonluları ve şehri çok iyi tanıyorum. O dönemlerde yaptıklarımız ortadadır. Şimdi de yapacaklarımız ortadadır. Trabzon şehri huzurlu bir şehir olacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem