Yeni emniyet müdürü çok hızlı çıktı

İlk olarak otopark tadilatta olduğu için emniyet müdürlüğünün bahçesine park edilen otomobillerin kaldırılmasını isteyen Altınok, daha sonra Narkotik, Mali ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün bulunduğu B bloka geldi.İncelemelerde bulunup bilg

Yeni emniyet müdürü çok hızlı çıktı

İlk olarak otopark tadilatta olduğu için emniyet müdürlüğünün bahçesine park edilen otomobillerin kaldırılmasını isteyen Altınok, daha sonra Narkotik, Mali ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün bulunduğu B bloka geldi.

İncelemelerde bulunup bilgi alan Altınok, basın mensuplarının soruları üzerine, "Kurumu tanımaya çalışıyorum. Akşam da söyledim, hayırlı olur inşallah. Halkımızın mutluluğu, huzuru ve güvenliği için gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız." diye konuştu.

Altınok, basın mensuplarının operasyona ilişkin sorularına, "Teşekkür ederim" şeklinde cevap verdikten sonra incelemelerde bulunmak üzere mobese merkezine geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem