Yeni bomba! Başbakan; “Kucağımıza düşecekler...“

Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan’a ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı daha internete sızdırıldıSöz konusu kayıt bir öncekini duyuran “Başçalan” adlı hesaptan yayıldı. Youtube’a yüklenen kayıtta; iddiaya göre Başbakan ile Bilal Erdoğan arasında Sı

Yeni bomba! Başbakan; “Kucağımıza düşecekler...“

Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan’a ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı daha internete sızdırıldı


Söz konusu kayıt bir öncekini duyuran “Başçalan” adlı hesaptan yayıldı. Youtube’a yüklenen kayıtta; iddiaya göre Başbakan ile Bilal Erdoğan arasında Sıtkı Ayan adlı işadamının (Ses kaydında sadece 'Sıtkı Bey' diye geçiyor, ancak kaydın başı ve sonunda açık ismi yazıyor) 10 Milyon dolar rüşvet vermek istemesi konuşuluyor.


Kayıtta; Başbakan’ın Bilal Erdoğan’a “Parayı kesinlikle alma. Ne söz verdiyse onu getirecekse getirsin, getirmeyecekse gerek yok. Bunlar ne zannediyorlar bu işi ya” dediği iddia ediliyor. Burada iddia edilen sözlerde ne denilmek istendiği net değil. Ancak kaydı sızdıranlar; Başbakan’ın söz konusu miktarı az bulduğunu ima ettiğini iddia ediyorlar.
Ses kaydında ayrıca Başbakan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında "Kucağımıza düşecekler merak etme" sözünün duyulduğu görülüyor.


56 saniyelik ses kaydının başı ve sonunun kesildiğinin belli olması şüpheleri de açığa çıkarıyor.


İKİNCİ KAYIT PARA  TAŞIMA!
Haramzadeler'in Twitter hesabından yayınlanan diğer kayıtta ise Başbakan'ın Kısıklı'daki evindeki paranın nasıl transfer edileceği planlanıyor.

Kayıtlardaki ifadelerde Kısıklı'daki evden taşınan paraları Başbakan'ın damadı Berat Albayrak'ın sağ kolu Medet Nabi Yanık önce Ömer Faruk Kalyoncu'ya yardımcısı Hakan Arslan aracılığıyla, ertesi gün de Çalık Grubu'na taşıdığı yer alıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler