Yeni bir ders geliyor

TÜRKİYE Bilardo Federasyonu (TBF), Halk Eğitim Merkezleri, çıraklık okulları ve açık liselerde bilardonun ders olarak okutulması için müfredat hazırladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile 2009 yılında yapılan ve 2014’e kadar geçerli olan protokolün dışında

Yeni bir ders geliyor

TÜRKİYE Bilardo Federasyonu (TBF), Halk Eğitim Merkezleri, çıraklık okulları ve açık liselerde bilardonun ders olarak okutulması için müfredat hazırladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile 2009 yılında yapılan ve 2014’e kadar geçerli olan protokolün dışında bilardonun okullarda ders olması için çalıştıklarını anlatan TBF Başkanı Uğur Kurugöllü, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’ne yapacakları başvurunun ardından ilköğretim ve liselerde de bilardonun ders olması için girişimde bulunacaklarını anlattı. Kurugöllü, “Çocuk yaşta bilardo eğitimi alan sporcular bilardonun çıtasını daha yükseklere taşıyacaklardır’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler