Yeni bakandan serbest kıyafet açıklaması

Milli Eğitim Bakanlığı görevine getirilen Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, ilk ziyaretini yaptığı Eskişehir'de Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ve Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir'i ziyaret etti.Valilikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan

Yeni bakandan serbest kıyafet açıklaması

Milli Eğitim Bakanlığı görevine getirilen Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, ilk ziyaretini yaptığı Eskişehir'de Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ve Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir'i ziyaret etti.

Valilikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Avcı, bugün 17 temel birimin yöneticisinden brifing alarak bakanlığın sorunlarını tespit edeceğini söyledi. Avcı, Serbest kıyafetle ilgili eleştiriler için de "O konuyu nispeten daha iyi biliyorum. Milli Eğitim bürokrasisiyle tekrar bir gözden geçireceğiz. Alınan kararları, karşı görüşleri gerekçeleriyle öğrendikten sonra, daha rahat karar verebilirim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem