| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 22 Temmuz 2011 12:49

Yeni anayasa çalışmaları başladı

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, yeni anayasa hazırlanması konusunda 9 kişilik bir komisyon kurduklarını ve çalışmaların başladığını söyledi.Bu komisyonun çalışmalara başladığını da sözlerine ekleyen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, terörle mücadele çer

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, yeni anayasa hazırlanması konusunda 9 kişilik bir komisyon kurduklarını ve çalışmaların başladığını söyledi.

Bu komisyonun çalışmalara başladığını da sözlerine ekleyen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, terörle mücadele çerçevesinde polisin iç güvenlikte kullanılmasıyla ilgili olarak da ''o konuda çok kapsamlı bir çalışma yapıyoruz. Çok görüşmelerimiz var kendi aramızda, analizlerimiz, değerlendirmelerimiz var. Bu hem güvenlik boyutuyla ilgili, hem milli birlik, beraberlik, kardeşlik projesi. Ekonomik boyutu demokratikleşme, insan hakları boyutu... O konuda en önemli farkımız sadece güvenlik boyutunu ele alan yaklaşımlardan kaçındık'' dedi.

 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!