Yeni anayasa çalışmaları başladı

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, yeni anayasa hazırlanması konusunda 9 kişilik bir komisyon kurduklarını ve çalışmaların başladığını söyledi.Bu komisyonun çalışmalara başladığını da sözlerine ekleyen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, terörle mücadele çer

Yeni anayasa çalışmaları başladı

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, yeni anayasa hazırlanması konusunda 9 kişilik bir komisyon kurduklarını ve çalışmaların başladığını söyledi.

Bu komisyonun çalışmalara başladığını da sözlerine ekleyen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, terörle mücadele çerçevesinde polisin iç güvenlikte kullanılmasıyla ilgili olarak da ''o konuda çok kapsamlı bir çalışma yapıyoruz. Çok görüşmelerimiz var kendi aramızda, analizlerimiz, değerlendirmelerimiz var. Bu hem güvenlik boyutuyla ilgili, hem milli birlik, beraberlik, kardeşlik projesi. Ekonomik boyutu demokratikleşme, insan hakları boyutu... O konuda en önemli farkımız sadece güvenlik boyutunu ele alan yaklaşımlardan kaçındık'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler