Yengeye bebek tavsiyesi

Fashion TV Moda Ödülleri önceki gün sahiplerini buldu. ‘Yılın En İyi Giyinen Dizi Oyuncusu Ödülü’nü alan Wilma Elles, ‘Yılın En İyi Giyinen Mankeni’ ödülüne layık görülen Chloe Loughnan’a, “Sen de bu keyfi yaşamalısın” diyerek bebek tavsiyesinde bulundu.M

Yengeye bebek tavsiyesi

Fashion TV Moda Ödülleri önceki gün sahiplerini buldu. ‘Yılın En İyi Giyinen Dizi Oyuncusu Ödülü’nü alan Wilma Elles, ‘Yılın En İyi Giyinen Mankeni’ ödülüne layık görülen Chloe Loughnan’a, “Sen de bu keyfi yaşamalısın” diyerek bebek tavsiyesinde bulundu.

MODANIN 'EN İYİLERİ' SEÇİLDİ

FASHION TV Türkiye’nin sahibi Enis Onat tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Fashion TV Moda Ödülleri, Fashion TV Eye Wear ana sponsorluğunda sahiplerini buldu. Hyatt Regency İstanbul Ataköy’de gerçekleştirilen gecenin sunuculuğunu Ece Vahapoğlu ve Vatan Şaşmaz yaptı. Organizasyonun geliriyle Engelsiz Yaşam Vakfı aracılığıyla 40 engelli ya da önünde engel olan kimsesiz kıza, ücretsiz tekstil ve bilgisayar bursu verilecek. Kurumsal firmaların maddi destekleriyle elde edilecek gelirle de Engelsiz Yaşam Vakfı aracılığıyla Atatürk Kız Yetiştirme Yurdu Kız Çocuklarını Koruma Derneği’ne 40 kız çocuğu için tekstil ve kozmetik dalında iş bursu bağışlandı.

Türkiye’nin en iyi giyinen isimlerini belirleyen ödül töreninde, Serdar Ortaç-Chloe Loughnan çifti, ayrı ayrı ödüle layık görüldü. Ortaç, ‘Yılın En İyi Giyinen Pop Müzik Erkek Sanatçısı’ seçilirken, eşi Chloe ise ‘Yılın En İyi Giyinen Mankeni’ ödülünü aldı. Loughnan, kadınlar katerogisinde Yılın En İyi Giyinen Dizi Oyuncusu seçilen Wilma Elles’le hamilelik üzerine sohbete daldı. İkiz bebek bekleyen Elles, yakın arkadaşı olan Loughnan’a, “Sen de bu keyfi en kısa zamanda yaşamalısın” dedi.

Yılın En Stil Sahibi Konut Projesi’ ödülü, Gülsa İnşaat- Bay Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Gökdeniz Kartal projesinin oldu. Ödül, Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Satıcı’ya takdim edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler