YDG-H operasyonu 16 gözaltı!

Şırnak’ın Silopi ilçesinde düzenlenen operasyonda, YDG-H üyesi oldukları iddia edilen 16 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, gece saat 03:00 saatlerinde Cudi, Nur, Dicle, Şehit Harunboy, Yenişehir ve Karşıyaka mahallelerinde çok sayıda akrep ve k

YDG-H operasyonu 16 gözaltı!

Şırnak’ın Silopi ilçesinde düzenlenen operasyonda, YDG-H üyesi oldukları iddia edilen 16 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, gece saat 03:00 saatlerinde Cudi, Nur, Dicle, Şehit Harunboy, Yenişehir ve Karşıyaka mahallelerinde çok sayıda akrep ve kobra cinsi zırhlı araçlar ile daha önce belirlenen YDG-H üyelerinin evlerine baskın yapıldı. Operasyonun seçim günü eylem hazırlığı içerisinde olan ve daha önce bir takım sokak eylemlerine karışan şahıslara yönelik yapıldığı öğrenildi.

Operasyonda gözaltına alınan M.K. (25), A.T. (25), M.A. (43), Y.K. (25), A.Y. (22), M.T. (17), A.T. (17), C.T. (15), S.Y. (17), M.T. (24), M.Ü. (18), N.U. (19), H.B. (18), F.L., H.T ve K.T. ifadeleri alınmak üzere Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler