Yazıcıoğlu'nun eşi yoğun bakımda

'Süper Vali' olarak tanınan merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun eşi Meryem Yazıcıoğlu kalp rahatsızlığı sebebiyle yoğun bakıma alındı. Yazıcıoğlu'nun hayati tehlikesi bulunuyor.Eskişehir-Ankara yolunda 8 Eylül 2003 tarihinde geçirdiği trafik kazasından yaşam

Yazıcıoğlu'nun eşi yoğun bakımda

'Süper Vali' olarak tanınan merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun eşi Meryem Yazıcıoğlu kalp rahatsızlığı sebebiyle yoğun bakıma alındı. Yazıcıoğlu'nun hayati tehlikesi bulunuyor.

Eskişehir-Ankara yolunda 8 Eylül 2003 tarihinde geçirdiği trafik kazasından yaşamını yitiren Vali Recep Yazıcıoğlu, görev yaptığı bölgelerde halka olan yakınlığı sebebiyle ‘Süper Vali’ olarak anıldı. Hayatı dizi film olan valinin eşi Meryem Yazıcıoğlu ise zor günler geçiriyor.

Meryem Yazıcıoğlu, kalp rahatsızlığı sebebiyle Türk Diyanet Vakfı 29 Mayıs Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yoğun bakıma alınan Yazıcıoğlu’nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem