Yazıcıoğlu kazasında son gelişme

Özel yetkili Malatya Cumhuriyet Başsavcıvekilliğinin, Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği kazayla ilgili soruşturması kapsamında, SHGM'den emekli bir kişinin ''tanık'' sıfatıyla ifadesi alındı.Malatya Cumhuriyet Başsavcıvekilliğinin talimatı üzerine

Yazıcıoğlu kazasında son gelişme

Özel yetkili Malatya Cumhuriyet Başsavcıvekilliğinin, Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği kazayla ilgili soruşturması kapsamında, SHGM'den emekli bir kişinin ''tanık'' sıfatıyla ifadesi alındı.

Malatya Cumhuriyet Başsavcıvekilliğinin talimatı üzerine özel yetkili savcıya ifade veren Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünden (SHGM) emekli olan Nigar Çelik, daha sonra adliyeden ayrıldı.

SHGM'de Daire Başkanlığı yaptığı bildirilen Çelik, adliyeden ayrılırken gazetecilere, soruşturma kapsamında daha önce ifadesi alınan bir kişinin beyanlarıyla ilgili olarak kendisine soru yöneltildiğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler