Yazıcıoğlu kazasında şok gelişme!

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, kazasının olduğu bölgeye ilk gelenlerin görüntülerin listesinin özel yetkili savcılıkta olduğunu söyledi.Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Yazıcıoğlu'nun öldüğü helikopter kazasın

Yazıcıoğlu kazasında şok gelişme!

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, kazasının olduğu bölgeye ilk gelenlerin görüntülerin listesinin özel yetkili savcılıkta olduğunu söyledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Yazıcıoğlu'nun öldüğü helikopter kazasına ilişkin "Cihazı sökenlerin görüntüsünü ben de izledim; İsim listesi özel yetkili savcılıkta" dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin açıklamasının, olayın aydınlatılması yönünde önemli bir katkı olduğunu düşündüğünü belirterek, O gün kaza bölgesinde bulunanların sivil değil resmi personel olduğunu söyledi. 

Cumhurbaşkanı Gül'ün, Muhsin Yazıcıoğlu'nun öldüğü helikopter kazasıyla ilgili açıklamalarının büyük yankı yaptığını söyleyen Destici "helikopterin düştüğü yere ilk ulaşan 60-70 kişilik ekibin sivil değil resmi personel olduğunu ve bunların isim listesinin özel yetkili savcılıkta bulunuyor.

O bölge polis bölgesi değil, polis oraya gitmeyeceğine göre, helikopterin başına ilk kimin gittiği belli. Cihazı helikopterden sökenler de belli. Rastlantı değil, biri başında duruyor, biri GPS cihazlarını söküyor. Rastgele gelmemişler, o cihazları sökmek için özel aletler gerekir, o aletlerle gelmişler" diye konuştu.

BBP OLAYIN TAKİPÇİSİ
Sorumluluların yargı önüne çıkarılmasını istediklerini belirten Destici, şöyle konuştu:
"Olayın takipçisi olacağız. İhmalse de, kusursa da, kasıtsa da bu ortaya çıksın. Soruşturma genişletilmeli, sorumlu olan herkes yargı önüne çıkartılmalıdır. Orada o gün kim vardı, hepsi biliniyor.

Cihazları kimin söktüğü de biliniyor. Tıpkı Ergenekon, Balyoz ve Şike gibi bu konu da genişletilerek ele alınmalı, süreç hızlandırılmalı ve sorumlu olanlar kimler ise gerekli hukuki işlem yapılmalıdır"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler