Yaz saatinde önemli değişiklik

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bu yıl yaz saati uygulamasının yerel seçim nedeniyle bir gün kaydırılacağını söyledi.Yıldız gazetecilerin konu ile ilgili soruları üzerine, 30 Mart tarihinde yerel seçim olduğunu, bunun için yaz saati uygulam

Yaz saatinde önemli değişiklik

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bu yıl yaz saati uygulamasının yerel seçim nedeniyle bir gün kaydırılacağını söyledi.

Yıldız gazetecilerin konu ile ilgili soruları üzerine, 30 Mart tarihinde yerel seçim olduğunu, bunun için yaz saati uygulamasının Bakanlar Kurulu kararı ile bir gün sonra başlayacağını belirtti.

Türkiye'de bu yıl yaz saati uygulaması normal şartlarda Avrupa ile birlikte 30 Mart tarihinde başlayacak, 26 Ekim tarihinde sona erecekti. ABD'de ise bu yıl yaz saati uygulaması 9 Martta başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler