Yattara Trabzonspor taraftarına güveniyor

Trabzonspor'un efsane yabancılarından İbrahima Yattara, katılacağı Survivor yarışmasında Bordo Mavili taraftarlara güveniyor.   Ünlü yarışma programı Survivor’ın yeni döneminde ünlüler takımında boy gösterecek olan Trabzonspor’un efsane yabancılarından İ

Yattara Trabzonspor taraftarına güveniyor
Trabzonspor'un efsane yabancılarından İbrahima Yattara, katılacağı Survivor yarışmasında Bordo Mavili taraftarlara güveniyor.
 
Ünlü yarışma programı Survivor’ın yeni döneminde ünlüler takımında boy gösterecek olan Trabzonspor’un efsane yabancılarından İbrahima Yattara, kullanıcı oylarının büyük rol oynadığı yarışmada Bordo-Mavili taraftara güveniyor. 
 
Sadece Trabzon’da değil, dünyanın dört bir yanında Trabzonlular’ın yaşadığını belirten Yattara, “Beni hala ne kadar sevdiklerini biliyorum. Bu yarışmada bir anlamda Trabzonspor’u temsil edeceğim. Trabzonlular’ın da beni yalnız bırakmayacağından eminim” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler