Yaşlı kadını altın kolyesi için katlettiler!

Malatya'da akşam saatlerinde kentin merkezinde yaşanan vahşette, 84 yaşındaki kadının boğazı kesilerek altın kolyesi gasp edildi.Kentin en işlek caddelerinden olan Fuzuli Caddesi'nde akşam saat 19.00 sıralarında yaşanan olayda, Dizan Aydın (84), marketten

Yaşlı kadını altın kolyesi için katlettiler!

Malatya'da akşam saatlerinde kentin merkezinde yaşanan vahşette, 84 yaşındaki kadının boğazı kesilerek altın kolyesi gasp edildi.

Kentin en işlek caddelerinden olan Fuzuli Caddesi'nde akşam saat 19.00 sıralarında yaşanan olayda, Dizan Aydın (84), marketten alışveriş yaptıktan sonra oturduğu apartmana girdikten sonra saldırıya uğradı. İddiaya göre 2 kişi oldukları sanılan gaspçılar yaşlı kadının altın kolyesini almak istedi. Bu sırada gaspçılar kendisine engel olan yaşlı kadının boğazını kesti.

Vücudunda da bıçak darbesi alan kadın yere yığılırken kimlikleri belirlenemeyen gaspçıların olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Apartmanın girişinde yaşanan ve kimsenin görmediği olay sonrası apartmana giren komşuların durumu 112 sağlık ekiplerine bildirmesi ile olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılan yaşlı kadın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından vahşetin yaşandığı apartman girişi güvenlik çemberine alınırken, polis olay yerinde uzun süre delil aradı. Apartman sakinleri yaşanılan olayın şokunu yaşarken, polis ekipleri kent merkezinde ve şehrin giriş çıkışlarında geniş çaplı uygulama başlatarak eşkale uyan şüpheli şahıslar üzerinde inceleme yaptı.

Yatalak eşi Ömer Aydın ile tek yaşadığı öğrenilen Dizan Aydın'ın Devlet Hastanesi Acil Servisi'ndeki işlemlerinin ardından otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldığı belirtildi.

Öte yandan yine aynı saatlerde Hidayet Mahallesi'nde de 14 yaşındaki bir çocuğun cep telefonu gasp edildi. Art arda yaşanan gasp olaylarının artması vatandaşlar arasında tedirginliğe yol açtı.

Polis her iki olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler