Yasin'in ne geleni var ne gideni...

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink davasında 'tasarlayarak öldürmeye azmettirmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan cinayettin azmettiricisi Yasin Hayal tutuklu bulunduğu Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde zor günler geçiriy

Yasin'in ne geleni var ne gideni...

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink davasında 'tasarlayarak öldürmeye azmettirmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan cinayettin azmettiricisi Yasin Hayal tutuklu bulunduğu Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde zor günler geçiriyor.

 

KİMSE ZİYARETE GELMİYOR

Cezaevine bir yıldır parası ve ziyaretçi gelmeyen Hayal'in bu yüzden psikolojisinin bozulduğu ortaya çıktı. Cezaevinde maddi sıkıntılar çeken Hayal'in parasızlıktan dolayı kantinden alış veriş yapamadığı ve giyecek alamadığı kaydedildi.

450.20120517181321.jpg

KOĞUŞUNDA TEK BAŞINA KALIYOR

Psikolojik sorunları olan Hayal'in daha 6 ay önce yatağını yakarak koğuşunu ateşe verdiği ortaya çıkmıştı. Koğuşunun camlarını kıran ve eşyalara zarar veren Hayal, geçtiğimiz günlerde 'Kamu Malına Zarar Vermek' suçundan 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. 

4500.20120517181328.jpg

Hayal'in cezaevi personeline ve jandarmalara karşı sürekli agresif tavırlar sergilediği öğrenildi. Tedbir amaçlı koğuşunda tek başına kalan Hayal'in cezaevi infaz koruma memurları tarafından sürekli gözetim altında tutulduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler