Yasin Hayal: Delikanlı arıyorum

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesine ilişkin davanın 25. duruşmasında sanıklara karar öncesi son sözleri soruldu."VATAN SAĞOLSUN"Duruşmada olan sanıklardan Erhan Tuncel, son sözünde, “Bu yolda bir aile, bir gençlik ve bir istikb

Yasin Hayal: Delikanlı arıyorum

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesine ilişkin davanın 25. duruşmasında sanıklara karar öncesi son sözleri soruldu.

"VATAN SAĞOLSUN"

Duruşmada olan sanıklardan Erhan Tuncel, son sözünde, “Bu yolda bir aile, bir gençlik ve bir istikbal kaybettim. Vatan sağolsun" dedi. 

"KALEMİMİ KIRACAK DELİKANLI ARIYORUM"

Sanık Yasin Hayal, iddianameyi hazırlayan savcılardan Fikret Seçen’e hakaret etti. Mahkeme Başkanı’nın hakaret etmemesi için uyardığı Hayal, “Benden şikayetçi olabilir" diye konuştu. 

Hayal daha sonra “Bu salonlarda birçok Anadolu çocuğunun kalemi kırılmıştır. Buradan mahkemenize meydan okuyorum. Bakalım hangi delikanlı benim kalemimi kıracak? Kalemimi kıracak delikanlı arıyorum" ifadesini kullandı

"BERAATİMİ İSTİYORUM"

Tutuksuz sanık Ersin Yolcu ve duruşmada olmayan sanıkların avukatları da beraatlerini talep ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem