"Yasadışı dinleme" davasında ikinci duruşma da bitti

"Paralel devlet yapılanması" sayesinde siyasetçi, gazeteci ve rütbeli polislerin de aralarında bulunduğu birçok kişinin yasa dışı dinlendiği iddiaları ile 54 kişi hakkında açılan davanın ikinci duruşması bitti."Paralel devlet yapılanması" sayesinde siyase

"Yasadışı dinleme" davasında ikinci duruşma da bitti

"Paralel devlet yapılanması" sayesinde siyasetçi, gazeteci ve rütbeli polislerin de aralarında bulunduğu birçok kişinin yasa dışı dinlendiği iddiaları ile 54 kişi hakkında açılan davanın ikinci duruşması bitti.

"Paralel devlet yapılanması" sayesinde siyasetçi, gazeteci ve rütbeli polislerin de aralarında bulunduğu birçok kişinin yasa dışı dinlendiği iddiaları ile 54 kişi hakkında açılan davanın ikinci duruşması, Ankara 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görüldü. Saat 10.00'da başlayacağı açıklanan ancak uzun süreceği düşünülerek kendisinden sonraki davanın öne alınmasıyla 14.30'da başlayan duruşma, basın mensuplarına ve izleyicilere kapalı olarak görüldü. Duruşmada tutuklu sanık olarak Hakan K., Hami G., Muharrem D., Mustafa Ç. ve Selat Ö. Hazır bulundu. Mahkeme heyeti, ara kararında tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Bazı tutuksuz sanıklar ve müştekiler ile müşteki ve sanık avukatları da salonda hazır bulundu.

Mahkeme, 12 Ağustos'ta görülen duruşmada ifadelerini aldığı Aydın Altunkaya, Özgür Öztürk, Fatih Doğan, Mutlu Çil ve Murat Akkul'u tahliye etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem