Yargıtay’da emekli olanlar ve yeni atananlar için tören

Yargıtay Başkanlığı'nda emekli olan ve yeni görev yerlerine atanan personeller için tören düzenlendi.Yargıtay Başkanlığı'nda personel Ali Başkır'ın kızı tekvando minikler Türkiye şampiyonu Ayşe Şule Başkır, Yargıtay'dan emekli olanlar personeller ve Yargı

Yargıtay’da emekli olanlar ve yeni atananlar için tören

Yargıtay Başkanlığı'nda emekli olan ve yeni görev yerlerine atanan personeller için tören düzenlendi.

Yargıtay Başkanlığı'nda personel Ali Başkır'ın kızı tekvando minikler Türkiye şampiyonu Ayşe Şule Başkır, Yargıtay'dan emekli olanlar personeller ve Yargıtay'da yeni görev yerlerine atanan personeller için tören düzenlendi. Törene Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, Yargıtay Birinci Başkanvekili Seyit Çavdar ve personeller katıldı.

Yargıtay Başkanı Cirit, emekliye ayrılan personellere hayatlarında sağlık ve mutluluk dilerken, yeni görev yerlerine atanan personellere de işlerinde başarı temennisinde bulundu. Cirit, 1 Ocak itibariyle emekli olan personellere ve tekvando minikler Türkiye şampiyonu Ayşe Şule Başkır'a plaket ve saat hediye etti.

Yargıtay Birinci Başkanvekili Çavdar, yeni görev yerlerine atanan personellere hediyelerini vermeden önce, Dağlıca'da şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralı askerelere de acil şifalar diledi.

Yargıtay’da emekli olanlar ve yeni atananlar için tören

Yargıtay’da emekli olanlar ve yeni atananlar için tören

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler