Yargı, Güvenlik ve Haber Muhabirleri yeni başkanı belli oldu!

Yargı, Güvenlik ve Haber Muhabirleri Komisyonu Yeni Başkanı Turan Oldu!

Yargı, Güvenlik ve Haber Muhabirleri yeni başkanı belli oldu!
TGC’nin Yargı, Güvenlik ve Haber Muhabirleri Komisyonu, cemiyet seçimleri sonrası ilk toplantısını gerçekleştirerek yeni üyelerini ve yeni başkanını seçti.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Yargı, Güvenlik ve Haber Muhabirleri Komisyonu, cemiyet seçimleri sonrası olağan ilk toplantısını gerçekleştirdi. Komisyonun toplantısında, yeni üyeler ve mesleği bırakan komisyon üyeleri hakkında kararlar alındı. Ortahisar Kanuni Evi bünyesindeki cafede düzenlenen toplantıda, mesleğe aktif olarak devam etmeyen Bahadır Öktem, Hasan Demir ve Gürkan Ata'ya verdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür edilerek komisyon üyeliğinden çıkarıldı. 
Sahada görev yapan gazetecilerin yaşadıkları zorlukları asgariye indirmek amacıyla yola çıkan Yargı, Güvenlik ve Haber Muhabirleri Komisyonu yeni dönemde üyeleri arasından güncelleme yaparak, Kemal Bektaş, Hakan Şener, Hüseyin Terzi, Fatma Yavuz ve Meryem Akgün gibi isimleri bünyesine kattı. 

Komisyonun 2 dönem başkanlığını yürüten Osman Şişko ise mevcut üyelerin onayıyla görevi Fatih Turan’a devretti. Komisyonun kurulmasında emeği olan TGC Yönetim Kurulu'ndan Nevzat Yılmaz, birlik beraberliğe vurgu yaparak, yeni üyelere ve yeni komisyon başkanı Fatih Turan’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Komisyonun bir ilke imza atılarak kurulduğunu hatırlatan Fatih Turan ise komisyona yeni dönemde ivme kazandıracaklarını söyleyerek kendisini destekleyenlere teşekkür etti.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler