Yaralı askerler bayramı aileleriyle geçirecek

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde teröristlerin doğalgaz boru hattına düzenlediği sabotaj sonucu yaralanan askerler Valilik tarafından uçakla memleketlerine gönderildi.Ağrı’nın Eleşkirt İlçesi’nden geçen İran-Türkiye Doğalgaz Boru Hattı’na 18 Ekim günü terörist

Yaralı askerler bayramı aileleriyle geçirecek

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde teröristlerin doğalgaz boru hattına düzenlediği sabotaj sonucu yaralanan askerler Valilik tarafından uçakla memleketlerine gönderildi.

Ağrı’nın Eleşkirt İlçesi’nden geçen İran-Türkiye Doğalgaz Boru Hattı’na 18 Ekim günü teröristler tarafından sabotaj düzenlenmişti. O sırada bölgede faaliyet yürüten askerler de patlamanın etkisiyle yaralanmıştı. Yaralanan 28 askerin çoğu ayakta tedavi edilerek taburcu edilmiş 16'sı da Ağrı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.
 
Sağlık durumları düzelerek dün itibariyle taburcu edilen askerler bayramı aileleriyle birlikte geçirmek için birliklerinden izin aldı. Memleketlerine gidecek 16 asker için Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan’ın talimatıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından uçak bileti alındı. Askerler komutanları ve arkadaşları tarafından memleketlerine uğurlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem