Yaralı askerimiz şehit oldu

Bursa'da İnegöl-Bozüyük karayolunun Eski Karacakaya köyü mevkiinde 14 Haziran'da meydana gelen kazada yaralanan ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan asker şehit oldu.14 Haziran tarihinde Mehmet Mavili'nin kullandığı 06 B

Yaralı askerimiz şehit oldu

Bursa'da İnegöl-Bozüyük karayolunun Eski Karacakaya köyü mevkiinde 14 Haziran'da meydana gelen kazada yaralanan ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan asker şehit oldu.

14 Haziran tarihinde Mehmet Mavili'nin kullandığı 06 BY 9781 plakalı otomobil, İnegöl-Bozüyük karayolunun Eski Karacakaya köyü yakınlarında, yol kenarındaki bir meyve tezgahına çarpmış, çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, spor yaparken yağmurun bastırmasıyla yol kenarındaki ağacın altına sığınan Tahtaköprü Jandarma Karakolunda görevli askerler 21 yaşındaki Bilal Yüce ile 21 yaşındaki Atilla Gültekin'e çarptıktan sonra devrilmişti. Yaralanan sürücü Mehmet Mavili, eşi Güldane Mavili ve iki asker, ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılmıştı. Ağır yaralanan iki askerden Bilal Yüce, ambulansta yapılan tüm müdahalelere rağmen yolda hayatını kaybetmiş, diğer asker Atilla Gültekin ise İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisindeki müdahalenin ardından ameliyata alınmıştı. Atilla Gültekin, ameliyattan sonra Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilmişti. Gültekin, tedavi gördüğü hastanede bugün şehit oldu. Sürücü Mehmet Mavili ile eşi Güldane Mavili'nin sağlık durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.

Acil Servise gelen Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Tahtaköprü Belediye Başkanı Eşref Yiğit, şehit olan askere Allah'tan rahmet dilerken, yaralıların durumu ile ilgili bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler