| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 28 Temmuz 2008 11:07

Yaralandı Çocuğunu bırakmadı

İstanbul Güngören'de dün akşam 10 dakika arayla meydana gelen patlamaların ardından ortaya korkunç görüntüler çıktı. İnsanın içini parçalayan bu görüntülerin en dramatik olanı yaralı bir genç anne ile bebeğine ait olandı.Patlama sırasında yaralanan anne a

İstanbul Güngören'de dün akşam 10 dakika arayla meydana gelen patlamaların ardından ortaya korkunç görüntüler çıktı.

İnsanın içini parçalayan bu görüntülerin en dramatik olanı yaralı bir genç anne ile bebeğine ait olandı.

Patlama sırasında yaralanan anne ambulansla hastaneye götürülmek istenirken bebeğini de bırakmadı. Bir taraftan telefonuyla ailesine haber vermeye çalışan kadın diğer taraftan bebeğini sakinleştirmeye çalıştı.

atlama Korkunç olayın şokunu yaşayan bebeği sakinleştirmek için sağlık görevlileri de seferber oldu. Yaralı anne ise patlama sırasında belki de kendisini siper yaparak koruduğu bebeğini bir an olsun elinden bırakmadı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!