"Yansın geceler" dedi yandı! Heijan lakaplı şarkıcı gözaltına alındı

Heijan adıyla tanınan Doğan Tarda narkotik operasyonunda gözaltına alındı

"Yansın geceler" dedi yandı! Heijan lakaplı şarkıcı gözaltına alındı
İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya başta olmak üzere 29 ilde aynı anda başlatılan narkotik operasyonunda "Yansın Geceler, Semt Oturuşu, Abin Dızo Bremın ve Bonzai Bom" gibi şarkıları ile adından söz ettiren Heijan adıyla tanınan Doğan Tarda da gözaltına alındı.

OPERASYONA ŞEHİT POLİSİN İSMİ VERİLDİ

İnternet üzerinden uyuşturucu pazarlayanlara, özendirici paylaşım yapanlara yönelik başlatılan operasyon çin 29 ilde aynı anda düğmeye basıldı. Adana'da göreve giderken, kendi kullandığı motosikletle taksiye çarpıp şehit olan polis memuru Arda Can'ın ismi verildiği operasyonda 81 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

DOĞAN TARDA DA GÖZALTINDA

Operasyonun İstanbul ayağında, Yansın Geceler, Semt Oturuşu, Abin Dızo Bremın, Bonzai Bom gibi şarkıları seslendiren ve milyonlarca kişi tarafından Youtube üzerinden dinlenen ve Heijan adıyla tanınan Doğan Tarda da gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler