Yanlış film gösterilince salon karıştı

 Cineworld'da "Madagascar 3" filmini seyretmek için bilet alan küçük çocuklar ve ebeveynleri, sinema salonunda yanlışlıkla "Paranormal Activity 4" filminin gösterilmesi üzerine şok geçirdi. Ebeveynler, kameraya doğru fırlayan ceset görüntüsünden dehşete k

Yanlış film gösterilince salon karıştı

 

Cineworld'da "Madagascar 3" filmini seyretmek için bilet alan küçük çocuklar ve ebeveynleri, sinema salonunda yanlışlıkla "Paranormal Activity 4" filminin gösterilmesi üzerine şok geçirdi.
 
Ebeveynler, kameraya doğru fırlayan ceset görüntüsünden dehşete kapılan çocuklarını salondan çıkarmak için çıkış kapılarına akın edince bazı çocuklar ezilme tehlikesi atlattı. 8 yaşındaki oğlu Dylan'ı ünlü animasyon serisinin son filmini seyretmek için sinemaya götüren Natasha Lewis, korku filminin yetişkinleri bile yerinden sıçratacak kadar ürkütücü olan açılış sahnesinin çocukların dehşete kapılmasına neden olduğunu söyledi.
 
Lewis, ebeveynlerin korkudan çığlık çığlığa ağlayan çocuklarını kapıp çıkış kapılarına doğru koştuğunu belirtti. Cineworld Sinema Salonu ise yapılan hatadan ötürü özür diledi ve izleyicilere biletlerinin parasını geri ödedi. Cineworld tarafından yapılan açıklamada, hatanın bir daha tekrarlanmaması için teknisyenlerin uyarıldığı belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler