Yangını izlerken kaza yaptı!

İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için binanın duvarlarını kırmak zorunda kalırken, bir sürücü de yangını izlerken kaza yaptı.Edinilen bilgiye göre, İnegöl-Bursa karayolunun 1. kilometresinde bulunan Bilal Özyurt'a ait Ülker İnegöl Distribütörü Cemrem Pa

Yangını izlerken kaza yaptı!

İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için binanın duvarlarını kırmak zorunda kalırken, bir sürücü de yangını izlerken kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl-Bursa karayolunun 1. kilometresinde bulunan Bilal Özyurt'a ait Ülker İnegöl Distribütörü Cemrem Pazarlama firmasına ait depo ile led aydınlatma üretimi yapan Özcan Gönülkırmaz'a ait Batu Desingn firmasının imalat bölümünün bulunduğu 3 bin 500 metrekarelik üç katlı binada yangın çıktı.

Yoldan geçenlerin binanın üzerinden yükselen dumanları fark ederek haber vermesi üzerine olay yerine gelen İnegöl Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Binanın içerisindeki malzemeler alev alev yanarken, yoğun duman ve kapıların kapalı olması müdahaleyi güçleştirdi. Binanın duvarları iş makineleri ile yıkılarak itfaiye ekiplerinin yangına müdahale etmesi sağlandı. Yangının gittikçe büyümesi üzerine İnegöl'e bağlı beldeler ile Bursa merkez ve Yenişehir ilçesi itfaiyesinden destek istendi.

Destek için gelen itfaiye ekipleri için Bursa-Ankara karayolunun İnegöl ile Bursa arasındaki kısmı trafiğe kapatıldı. Yangın, saatler süren çalışmanın ardından güçlükle kontrol altına alındı.

Öte yandan, İnegöl-Bursa karayolu üzerindeki yangını izleyen bir sürücü önündeki kamyonete arkadan çarptı.

Kazada sürücünün yanındaki yaşlı kadın yaralandı. Yangında olası yaralanma veya dumandan etkilenmeye karşı yangın yerinde bekleyen 112 Acil Servis ambulanslarında görevli sağlık ekibi tarafından yaralı kadına müdahale edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem