Yangında 2 cesede ulaşıldı

Tuzla Organize Sanayi Bölgesinde LMA isimli kimyevi madde imalatı yapılan bir fabrikada saat 10.00 sıralarında patlama meydana geldi.Patlamanın nedeni henüz tespit edilemezken şiddetli patlamada binanın çatısı havaya uçtu kopan parçalar metrelerce uzağa f

Yangında 2 cesede ulaşıldı

Tuzla Organize Sanayi Bölgesinde LMA isimli kimyevi madde imalatı yapılan bir fabrikada saat 10.00 sıralarında patlama meydana geldi.

Patlamanın nedeni henüz tespit edilemezken şiddetli patlamada binanın çatısı havaya uçtu kopan parçalar metrelerce uzağa fırladı.

Büyük korku ve panik yaşanmasına neden olan patlama o kadar şiddetliydi ki karşı taraftaki başka bir binanın camları kırıldı, duvarlarında çatlaklar oluştu. Patlamanın meydana geldiği fabrikada Ali Osman Demirhan, Mehmet Türkmen, Fatih Özgiray ve ismi öğrenilemeyen bir kişi daha yaralandı. Patlamanın ardından çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Patlamanın olduğu bölümde bulunan ve içi kimyasallarla dolu olduğu söylenen varillerin patlama riskine karşı itfaiye büyük çaba sarfetti.

Patlama riskine karşın bahçe duvarını arka tarafına alarak dizilen itfaiye erleri alevleri söndürmek için uzun uğraş verdi. Yangına Anadolu yakasındaki ilçelerden takviye itfaiye ekipleri ve su tankları istendi. Ayrıca yangına Kocaeli itfaiyesinden gelen ekiplerde destek verdi. Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Bir görgü tanığı, “Biz başka bir fabrikada çalışırken büyük bir patlama oldu. Kafamı yukarı kaldırdığımda büyük bir kütlenin aşağı doğru düştüğünü gördüm. Çok şiddetli bir patlamaydı" diye konuştu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem